Meny

Se en av våra kunder berätta om fördelarna med Ljudakuten!

”Det blir alltid bättre än det jag hade förväntat mig!” – Roy Bråthen, Restaurang ART

 

 

Våra tjänster

Tjänster

Vi gör allt jobb själva. Projektering och installation till slutbesiktning och såklart telefonsupport. I en projektering ser vi över lokalens yta och därefter formar vi ett ljudsystem som passar er bäst. Vi väljer alltid de varumärken som är kompatibla med varandra för den bästa ljudupplevelsen och såklart bara den kvalité vi själva skulle välja. För oss är ert behov viktigast, hela vägen till installerat och klart!

 

Service & Support

Vi erbjuder serviceavtal där ni ges möjligheten att få telefonsupport mellan 08.00 - 18.00. Vi erbjuder även ett servicebesök per år där vi går igenom inställningar och kollar slitage på både synliga högtalare och ljudsystem till dolt kablage ovanför innertak. Allt för att ni enkelt ska kunna erbjuda fantastiskt ljud.


Ps. Skulle det hända något akut kan vi självklart rycka ut!

 

Uthyrning av ljudutrustning

Behöver ni bra högtalare till festen? Trådlös mikrofon och projektor till konferensen eller en fantastisk ljudupplevelse till evenemanget? Vi hyr ut smidiga ljudanläggningar för alla olika behov, allt från kompletta ljudanläggningar och högtalarsystem till mikrofoner och högtalarstativ. Det ska vara enkelt att uppleva grymt ljud! Kontakta oss för prislista och mer information.

Copyright © Ljud & Bild Akuten AB 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB